AMIKOR EGY KIS TITOK
KEZELHETETLEN PROBLÉMÁVÁ VÁLIK!

A Cikket Készítette: Az Egészséges Életért Ügynökség

KÖRÖMGOMBA FERTŐZÉS:

AMIKOR EGY KIS TITOK KEZELHETETLEN PROBLÉMÁVÁ VÁLIK

"Ma lemostam a lábujjkörmeimről a körömlakkot és észrevettem, hogy a körmeim repedezettek és sárga színűek. Úgy látszik mintha valami nőne alattuk. Mi történt velük? Ügyelek a higiéniára, tehát hogyan történhetett ez mégis?"

"Miért csúnyák a körmeim, amik úgy néznek ki, mint sárga kövekből álló hegyecskék?"

Ez csak néhány az emberek fejében megfogalmazódó sok-sok kérdés közül, amikor lábukon nem túlságosan szép, megvastagodott és megsárgult körmöket látnak. Azoknak a szerencséseknek, akiknek (még?) nincs ezzel problémájuk, mindez jelentéktelennek, sőt viccesnek tűnhet. Ha Ön is egy abból a több millió ember közül, akik – talán már évek óta – küzdenek ezzel a makacs problémával, egész biztosan nincs kedve viccelődni.

A körömlakk vastag rétege alatt rejtőzködő valóság, több mint egy kozmetikai probléma


gaz, hogy ezen probléma a legtöbb esetben nem fáj és nem veszélyezteti az Ön egészségét, de befolyásolhatja az önbecsülését. A törékeny, görbe és megváltozott körmök miatt minden nap egyre bizonytalanabbá válik, tekintet nélkül arra, hogy hol jelenik meg mezítláb, legyen az az otthona rejtekében vagy nyilvános helyen, akkor sem tud megszabadulni a kínzó és kényelmetlen érzéstől. Az önbecsülése megsemmisült.Felfedjük a helyzet legfőbb gyanúsítottját: a köröm gombás fertőzése

A lábon lévő sárga körmök leggyakoribb oka a körömgombásodás (onychomycosis). A körömgomba az Ön körmeit undorító, vastag, sárga, töredezett rendetlenséggé változtathatja, amely a legrosszabb esetekben akár fájhat is.

Ez a fertőző, makacs és kiújuló betegség a kezdetben fehér vagy sárga elszíneződésként jelenik meg a köröm alatt. Lassacskán, amikor a gombák elterjednek, elszaporodnak és a fertőzés mélybe hatol, a fertőzés a köröm elszíneződését, megvastagodását és elmorzsolódását okozza, és végül leválhat a körömágyról.A meleg, izzadt láb ideális hely a gombás betegségek kialakulására

A körömgombásodást legnagyobbrészt mikroorganizmusok, az ún. dermatophytonok okozzák, amik a hajunkban és körmünkben lévő keratinnal táplálkoznak.

Ezek a gombák szinte mindenhol megtalálhatóak körülöttünk, különösen kedvelik, valóságosan "kivirágzanak" a sötét és nedves helyeken, mint pl. a meleg és átizzadt cipőbelsőben.

Könnyebb megelőzni, mint gyógyítani

Sajnos a körömgombásodás kialakulását nem lehetséges teljes mértékben elkerülni, de segítségül szolgálhatnak az alábbi tanácsok. Vigyázzon arra, hogy körömvágás során ne sértse fel a körmét, viseljen jól szellőző, kényelmes, természetes anyagokból készült lábbelit; lehetőleg sűrűn váltson cipőt, tartsa szárazon a lábait és soha, de soha ne járjon mezítláb nyilvános helyiségekben (mint pl. a szaunák, az uszodák vagy a zuhanyozó a fitnesz termekben - hiszen ezek a legnagyobb veszélyforrások).A körömgombásodás tünetei: Ön is fertőzött? Gyorsteszt!

Amint már korábban is említettük, a körömgombásodás leggyakoribb tünetei nyilvánvalóak. Ha az Ön körme:

  • megsárgult, zöldes vagy barna,
  • vastagabb, mint a többi (egészséges) köröm,
  • hámlik, morzsolódik vagy elválik a körömháztól,
  • valamint megváltozott az alakja, és kellemetlen szaga van,

akkor valószínű, hogy a gombák az Ön körmében is otthont találtak maguknak. Mi a teendő?Ha nem kezeli, ronthat az állapotán!

Meglehet, hogy mindemellett egy kicsit jobban érzi magát, ha eláruljuk, hogy nem Ön az egyetlen ember, aki küszködik ezzel a problémával. Valószínű, hogy ezzel a kellemetlenséggel Önnek több ismerőse és barátja is találkozott. Az összesített adatok azt mutatják, hogy egyre több ilyen fertőzés létezik, valamint az emberiség mintegy 12%-a szenved tőle. Ugyanúgy vitathatatlan, hogy kor előrehaladtával ez az arány egyre nő.

Amennyiben a visszataszító körmeit csak kedvetlenül nézegeti, és zárt cipőkben vagy több réteg körömlakk alatt rejtegeti, a problémát egyáltalán nem oldja meg. Bizonyított, hogy ez a fajta fertőzés sosem gyógyul meg teljesen magától, sőt, előbb-utóbb kiterjed a többi, még egészséges körömre. Ezért nem szabad elfelejteni: minél hamarabb cselekszik, annál hamarabb megszabadulhat vesződségeitől.


Az Egészséges Életért Ügynökség ezért a körömgombával fertőzött köröm kezelésére a kitűnő és teljes egészében természetes lucfenyő kenőcs használatát javasolja.

Mint minden termékünk, a lucfenyő kenőcs is abban különbözik a piacon található többi teméktől, hogy összetevőinek titkos arzenáljában – a természetes lucfenyő gyanta mellett – csak a legjobb, természetes alapanyagokat tartalmazza, amelyek valóban minőségi terméket biztosítanak. Az értékes összetevőkről többet ezen a linken tudhat meg. Sikeres eredmény elérésének érdekében javasoljuk, hogy a kenőcsöt rendszeresen – naponta többször is – teljesen száraz körömén alkalmazza.

A természet segítségével a probléma ellen? Feltárjuk a lucfenyő gyanta erejét!

A lucfenyő gyanta gyógyító hatásait már az őseink is ismerték, hiszen a gyógyászatban a sebek, gennyes fekélyek, gyulladások és egyéb bőrsérülések gyógykezelésére is használták.

A százéves bölcsességet megerősítették a legújabb tudományos kutatások is, amelyek bizonyítják, hogy lucfenyő gyanta kiváló gombaellenes szer (antimycotic), ami azt jelenti, hogy hatékonyan gátolja a gombák növekedését, és így hatékonyan lehet használni körömgomba fertőzések esetén is. Ezen felül aktív összetevőivel elősegíti a szövetek regenerálódását, és így később is segít a gyógyulás során.ÖN IS MEGÉRDEMLI A SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES KÖRMÖKET, A KÖRMEI PEDIG MEGÉRDEMLIK A LUCFENYŐ KENŐCSÖT!

Ezért még ma tegye a házipatikájában megtalálható termékek közé! Biztosítson magának egy doboz terméket most azonnal.

Rendeljen Lucfenyő kenőcsöt, 50ml!

- vagy -
Válassza ki a fizetés módját *
A szállítás költsége:
Általános Szerződési Feltételek
Gyakran Ismételt Kérdések