Oldal kiválasztása

Általános Szerződési Feltételek


A vásárlás módja

  1. Az internetes formanyomtatványba be kell jegyeznie az elérhetőségi adatokat.
  2. Válassza ki a kívánt mennyiséget.
  3. A fizetési módra való klikkeléssel véglegesítheti a megrendelést.

A vásárló a megrendelést követő 24 órán belül visszavonhatja a megrendelését, ha ezt jelzi egy info@nature2love.hu e-mail címre küldött levélben.
A megrendelt termékeket az ajánlattevő még aznap vagy a következő napon, de legkésőbb 8 munkanapon belül fealdja.

Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, az ajánlattevő erről értesíti a vásárlót.

A fizetés módja

  • Készpénzben átvételkor (utánvétellel – kézbesítéskor a postásnak).
  • Fizetés előre Paypal számla által.

Fizetési probléma esetén forduljon a következő címhez: info@nature2love.hu

A házhozszállítás módjai és költségei

  • Utánvétellel történő fizetéskor (kézbesítéskor – a postásnak) be kell számítani a postaköltséget , a csomagolási költségeket és a göngyöleget 1.290 Ft értékben.
  • Előre fizetéskor hitelkártyával vagy Paypal-lal, a postaköltség a csomagolási költséggel és a göngyöleggel együtt 990 Ft összeget tesz ki.

A küldemény kézbesítésének szerződtetett partnere a GLS, de az ajánlattevő fenntartja azon jogát, hogy másik kézbesítési szolgálatot válasszon, ha így a módon a megrendelés hatékonyabban érvényesül. Árjegyzék, feltételek és információk.

Reklamáció

Abban az esetben, ha a küldemény sérülten érkezett, értesítsen erről bennünket a következő e-mail címen: info@nature2love.hu és bérmentve kicseréljük a terméket.

A többi esetben a vásárlónak a reklamációt el küldenie a következő e-mail címre: info@nature2love.hu vagy pedig írásban az ajánlattevő címére. Az ajánlattevő öt (5) munkanapon belül megerősíti, hogy megkapta a reklamációt és tájékoztatni fogja a vásárlót, hogy milyen hosszú ideig dönt a reklamációról, miközben egész idő alatt tájékoztatni fogja az eljárás folyamatáról.

A vásárlástól való elállás joga, az áru visszaküldése

A vásárlónak joga van, hogy harminc (30) napon belül visszküldje a vásárolt árut bárminemű sérülés nélkül. Azonban, a vásárló köteles viselni azokat a költségeket, amelyek a vásárlás tárgyának visszaküldése során keletkeznek. A visszaküldés szándékáról a vásárlónak írásban kell értesítenie az ajánlattevőt legkésőbb az áru átvételétől számított 14 napon belül, éspedig a következő e-mail címen: info@nature2love.hu, az árut pedig azt követő 30 napon belül vissza kell küldenie. A termékeknek érintetlennek, sértetlennek és eredeti csomagolásban kell lenniük. A pénz viszaküldéséhez a vásárlónak el kell küldenie azon folyószámláját, amelyre kéri a pénz visszafizetését.

Megrendelés, illetve távszerződés

Az leadott elektronikus megrendelést, illetve a távszerződést a cég székhelyén őrizzük. Az Ön kérelmére elküldhetjük azt az Ön e-mail címére. A kérelmét továbbítsa a következő: info@nature2love.hu címre.

Személyes adatok és adatvédelem

Az ajánlattevő kötelezi magát, hogy a felhasználók adatainak tekintetében gondosan és A személyi adatvédelemről szóló törvénnyel összhangban jár el. Az adatokat kizárólag a vásárolt áru kézbesítésének, tájékoztató anyag, számla és egyéb szükséges dokumentáció küldésének céljából kell használni.

A felhasználók adatait semmilyen körülmények között nem továbbítják harmadik személy felé.

Segítség

Az ajánlattevő a felhasználóknak támogatást és segítséget nyújt a következő e-mail címen keresztül: info@nature2love.hu.

Munkaidő: munkanapokon 9h – 16h.

A www.nature2love.hu az a weboldal, amelyet:
Az Egészséges Életért Ügynökség – AZZS d.o.o. működtet. Kogojeva 1., Ljubljana, Szlovénia. A társaság a Ljubljanai Kerületi Bíróságnál van bejegyezve, 2012.01.19-én SRG 2012/2926. szám alatt. Törzsszám: 6098185000. Adószám: SI83121307. Áfa kötelezettek. Valamennyi ár magában foglalja a 27%-os ÁFA-t. Az árak a megrendelés leadásának pillanatában érvényesek és nem rendelkeznek előre meghatározott érvényességgel.

Zárórendelkezések

A megrendelés megerősítésével a vásárló megerősíti, hogy megértette a következő weboldal általános szerződési feltételeit: www.nature2love.hu

Jó egészséget kívánunk Önnek!

Körömgomba fertőzés